top of page

PROJECTEN

Aanbiddingscentrum Rotterdam ondersteund iedere maand een vast aantal projecten.

Logo Dorcas.jpg

Project Adopt a Granny Oekraïne.

Hier ondersteunen wij met onze bijdrage granny Julianna met kleding, voedsel, brandstof, medicatie en wat meer nodig is.

Project Adopt a Child Tanzania.
Hier ondersteunen wij met onze bijdrage een meisje, Sauda, met kleding, schoolgeld, onderwijsmiddelen, medicatie en wat meer nodig is.

Project 0032 (familieproject).
Hierbij ondersteunen wij niet één specifieke familie, maar meerdere families in Oost-Europa. Dankzij onze bijdrage kunnen wij deze families helpen meer inkomen voor zichzelf te genereren. De ouders helpen in hun zoektocht naar een baan en een stabiel inkomen. Zo zijn zij in staat zelf de schoolkosten voor hun kinderen te betalen. Wij trainen de gezinnen en ondersteunen ze in hun basisbehoeften. Vaak zijn de gezinnen na een aantal jaar zelf in staat om in hun onderhoud te voorzien en op hun eigen benen te staan. Dan komen er weer nieuwe gezinnen in het project.

Logo SDOK.png

Een maandelijkse bijdrage voor vervolgde Christenen wereldwijd. Waar meest nodig.

Logo Open Doors.jpg

Een maandelijkse bijdrage voor vervolgde Christenen wereldwijd. Waar meest nodig.

Logo Evangelie en  moslims.jpg

Maandelijkse bijdrage voor werk onder moslims.

Logo Beit Hallel.png

Met onze maandelijkse bijdrage worden Joden en Arabieren die om verschillende redenen niet rond kunnen komen vanuit deze organisatie ondersteund met voedsel, kleding en medische zorg.

Stichting Njoen Libie

Ondersteuning project zigeunerbevolking Roemenië.

  • Spotify
bottom of page